De professionals van Matrasstomerij

De professionals van MatrasStomerij hebben meer dan 15 jaar werkervaring in de beddenbranche. Onze missie is om meer mensen bewuster te maken dat matrasreiniging geen luxe is maar echte noodzaak!

Ons zeer gedreven professionals reinigen matrassen volgens een techniek met milieuvriendelijke reinigingsformule wat zich bewezen heeft en over de hele wereld wordt toegepast. Wij hebben deze techniek ons eigen gemaakt en verder uitgebreid naar een verbeterde formule. Wij zijn specialist op gebied van reinigen van matrassen maar ook tapijten en gestoffeerde meubels. Wij reinigen voor particulieren, maar ook de zakelijke markt zoals, hotels, bioscopen, vakantieparken, verzorgingshuizen en bedden- en meubelwinkel. MatrasStomerij is erop ingesteld om op locatie te reinigen. Ondanks deze nog onbekende maar wel groeiende markt willen wij ons onderscheiden door ons lange ervaring in de beddenbranche, wij zijn dan naast het professioneel reinigen ook in staat in het geven van vrijblijvend slaapadvies. Daarom worden wij geadviseerd door gerenommeerde bedden- en meubelwinkels. zoals “De Berckelaer wonen en slapen in Berkel & Rodenrijs”.

Nu heeft iedereen de mogelijkheid om er eindelijk iets aan te doen, dus geen excuus meer voor een vies matras. Iedereen verdient een schone en hygiënische matras! Ook u!! Wacht dus niet te lang en ervaar de diepte- en intense stoomreiniging van MatrasStomerij en maak nu een afspraak!