Diepte- en intense stoomreiniging van uw matras

Wij komen op de afgesproken locatie met onze Diepte- en intense stoomreiniging, dus geen gesleep met matrassen. Wij doen ook op verzoek vrijblijvend een hygiëne scan van uw bed, matras en bodem. Als blijkt dat een reiniging om welke reden dan ook niet mogelijk is, zullen wij dit eerlijk vermelden en worden dan geen kosten in rekening gebracht.

Wij doen eerst een korte test van een paar minuten met een speciaal ontworpen krachtige Matras Cleaner. De bijzonder machine gaat 15 tot 20 centimeter diep in uw matras en zuigt al vervuiling uit uw matras. Hierbij valt te denken aan vervuiling in de vorm van huismijt, uitwerpselen, transpiratievocht, huidschilfers, urine etc. De resultaten van deze test op uw matras kunt u met eigen ogen zien. Aan de hand van deze test kunnen we bepalen in hoeverre uw matras vervuild is en welke effecten u kunt verwachten bij de reiniging van uw matras.

Na deze test start de grondige dieptereiniging die wordt uitgevoerd aan beide kanten van het matras. Onze machine beschikt over een krachtige UV-C straler. uit onderzoek is gebleken dat UV-C zeer effectief is als desinfectiemethode. Door absorptie van UV-C straling wordt het DNA van micro-organismen beschadigd. Het effect hiervan is dat micro-organismen zoals, bacteriën, virussen, schimmels en gisten niet meer kunnen voortplanten. De methode kan volledig veilig op elk matras worden toegepast zonder schadelijke of nadelige gevolgen voor u of uw matras. Deze techniek wordt ook toegepast in ziekenhuizen, waar elk soort schadelijke bacterie, kiemen en andere ziekteverwekkers worden gevonden. Het is effectief in het verwijderen tot 99,97% van de aanwezige micro-organismen.

Hierna volgt de intense stoomreiniging door middel van onze Matras-stoomcleaner. Deze speciaal ontwikkelde machine heeft een stoomuitstoot van 5 bar en een stoomtemperatuur van 150 graden gecombineerd met een krachtige zuigkracht. Deze speciale Matras stoomcleaner produceert stoom met een zeer lage water uitstoot van slechts 5% met een enorme zuigkracht. Hierdoor is de matras na de reiniging dezelfde dag weer bruikbaar.

De krachtige stoom bereikt dan ook iedere naad en hoek waardoor geen plek wordt overgeslagen tijdens het reinigen. Deze methode is 100% veilig. Het voordeel van stoom is, dat er geen chemische toevoeging nodig is en daarom bijzonder en intens gereinigd wordt. Onze matras-stoomcleaner is voorzien van een speciaal hepa-filter en een revolutionair EcoActive waterfilter. Deze unieke filters reinigen de lucht voor 99,97% en zorgt dat er geen schadelijke uitstoot is wat wel het geval is bij normale stofzuigers.