Professioneel reinigen van uw matras

Bij MatrasStomerij kunt u terecht voor het professioneel reinigen van uw matras. Onze deskundige medewerkers beschikken over een degelijke kennis en ervaring. De reinigingen worden volledig veilig uitgevoerd, zonder schadelijke gevolgen tijdens of na de reiniging.

Of het nu gaat om een reguliere reiniging voor behoud of herstel van de hygiëne, of een incidentele reiniging na een ongelukje of bij overname van een matras. Wij van MatrasStomerij staan voor u klaar!

 

Uw matras wordt gereinigd volgens het Premium Sleep Care systeem dat wordt uitgevoerd in de volgende fasen:

  1. Hoogfrequentie trilling, waardoor aanwezig vuil wordt los getrild en verpulverd (zie ook: Diepte- en intense stoomreiniging matras)
  2. Vacüum zuigen, waardoor het vuil uit het matras wordt gezogen (zie ook: Diepte- en intense stoomreiniging matras)
  3. UV-C straling (zie ook: Diepte- en intense stoomreiniging matras)
  4. Stoomzuigen (zie ook: Diepte- en intense stoomreiniging matras)
  5. Nabehandeling van het matras. In deze fase wordt het matras behandeld met een speciale spray, wat o.a. zorgt voor een frisse geur en betere bescherming tegen huisstofmijt en nare geuren.

Bovenstaande reinigingsmethode heeft een gunstig effect op de hygiëne van uw matras en heeft een gunstig effect bij de bestrijding van klachten door o.a. huisstofmijt, allergieën, astma.  Meer over deze methode kunt u hier lezen: Diepte- en intense stoomreiniging matras.

 

Vlekbehandeling matras

Aanvullend bieden wij de mogelijkheid tot het behandelen van vlekken in het matras.  Lees hierover meer op Vlekbehandeling van uw matras.